Anna Capdevila i Maria Sau fan podi al Bisaura

La santjoanina, segona a la cursa de 20 km i la campdevanolenca també segona a la d'onze

28 d'octubre del 2013
Maria Sau va ser segona a la cursa d'11 km.
Maria Sau va ser segona a la cursa d'11 km. | Josep Maria Montaner
Maria Sau va ser segona a la cursa d'11 km. Foto: Josep Maria Montaner

Doble podi femeni ripollès al Trial del Bisaura que es va disputar aquest diumenge amb sortida i final a Sant Quirze de Besora. La santjoanina Anna Capdevila va ser segona a la cursa de 20 km mentre que la campdevanolenca Maria Sau també va aconseguir aquesta posició en la prova d'onze quilòmetres.

La cursa –que tenia tres recorreguts d'11, 20 i 44 quilòmetres- va reunir un total de 325 corredors. A la prova de 20 km la victòria va ser per Xènia Pallarès (Bonesvalls Trail) amb un temps de 2:20:03. Anna Capdevila, de l'Esportiu Ripoll, va completar el recorregut amb un minut i 15 segons més (2:21:27). El podi femení el va completar la torellonenca Laura Bardolet (2:26:28).

A la cursa curta, d'11,5 km i un desnivell positiu de 579 metres la victòria va ser per Núria Vidal (Club Atlètic Manresa) amb un temps de 1:13:55. La campdevanolenca Maria Sau (AE Sant Grau) va aconseguir la segona posició (1:15:08) mentre que el podi el va completar la torellonenca Eva Yebra (1:17:02).

Les victòries masculines van ser per Jordi Uró (11 km), Pep Prats (21 km) i Ernest Ausiró (44 km). El millor corredor del Ripollès a la trail va ser el santjoaní Enric Carreras (5:26:04) en vint-i-cinquè lloc.