El Ripollès Rugby Club suma els primers punts en partit oficial

Van perdre 3 a 73 amb el Mataró en el tercer partit del campionat

28 d'octubre del 2013
El Ripollès Rugby Club va aconseguir aquest diumenge a Vic els seus primers punts en partit oficial. Va ser en un xut a pals transformat per Pau Molas en el matx que els va enfrontar amb el Rugby Club Mataró i que va acabar amb clara derrota per 3 a 73.

Els primers punts ripollesos han omplert de moral l'equip que ha perdut amb molta claretat els tres primers partits del campionat. De fet, a la primera part van poder jugar diversos minuts en camp contrari i van estar a tocar de fer la primera marca. A la segona, on van poder transformar un xut a pals van aconseguir guanyar una melé amb introducció dels mataronins.

Ara els ripollesos tenen dues setmanes per preparar el proper partit contra el filial del GeiEG. Un temps en el qual aprofitaran per millorar les jugades en atac.