La tercera jornada de recerca del ciclista desaparegut tampoc dóna cap resultat

Els Mossos han continuat buscant-lo a la Vall de Ribes mentre que companys seus ho han fet a les Llosses

Arnau Urgell
27 d'octubre del 2013
La recerca de Pedro Cajal, un veí de Cornellà de 47 del qual no es té notícia des de dimecres, continua sense donar resultats. Aquest diumenge els Mossos d'Esquadra han continuat buscant-lo a la Vall de Ribes per tercer dia consecutiu mentre que un grup de companys seus s'han centrat a l'entorn de les Llosses per la sospita que hagués pogut anar cap a Borredà i la riera de Merlès.

Pedro Cajal va sortir dimecres de casa seva a primera hora del matí amb la intenció d'agafar el tren i anar fins a Ribes de Freser per fer una ruta amb BTT. Des d'aleshores, els seus familiars no en tenen cap notícia i per aquest motiu el dijous el vespre van denunciar-ne la desaparició en una comissaria dels Mossos d'Esquadra.

El divendres al matí va començar la recerca sobre el terreny en una àrea compresa entre Gombrèn, Ribes de Freser i Toses en la qual hi van participar dos helicòpters dels Mossos i dels Bombers. Els Bombers –que aquest diumenge no han participat en l'operatiu a l'espera que aparegui alguna prova- ahir van pentinar les pistes que uneixen Ribes Altes amb Tregurà i Pardines amb Vilallonga de Ter. Mentrestant, els Mossos continuen centrats sobretot a Toses on un testimoni creu que el va veure dimecres al vespre.

Des del seu entorn s'ha difós una fotografia de la seva bicicleta. Es tracta d'una Specialized de color verd. A més, han explicat que Pedro Cajal va sortir de casa amb un mallot taronja i el casc que duia era de color blanc.