La recerca del ciclista desaparegut continua sense èxit

Mossos d'Esquadra i Bombers han buscat aquest dissabte el veí de Cornellà en diversos punts de la Vall de Ribes | Els seus familiars en van denunciar la desaparició dijous al vespre

Arnau Urgell
26 d'octubre del 2013
La recerca de Pedro Cajal, un veí de Cornellà de 47 del qual no es té notícia des de dimecres, continua sense donar resultats. Aquest dissabte diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra així com una dotació terrestres dels Bombers de la Generalitat l'han buscat sense èxit en diversos punts de la Vall de Ribes.

Pedro Cajal va sortir dimecres de casa seva a primera hora del matí amb la intenció d'agafar el tren i anar fins a Ribes de Freser per fer una ruta amb BTT. Des d'aleshores, els seus familiars no en tenen cap notícia i per aquest motiu el dijous el vespre van denunciar-ne la desaparició en una comissaria dels Mossos d'Esquadra.

El divendres al matí va començar la recerca sobre el terreny en una àrea compresa entre Gombrèn, Ribes de Freser i Toses en la qual hi van participar dos helicòpters dels Mossos i dels Bombers. Avui, en canvi, l'operatiu ha estat exclusivament terrestres i, entre altres, s'han pentinat les pistes que uneixen Ribes Altes amb Tregurà i Pardines amb Vilallonga de Ter. A més, diversos companys del desaparegut també l'han buscat sense trobar cap pista.