Un veí de Cornellà desapareix quan feia una ruta amb bici a la Vall de Ribes

Els seus familiars en van denunciar ahir la desaparició | Al llarg d'aquest divendres se l'ha buscat sense resultat en l'àrea compresa entre Gombrèn i Toses

Arnau Urgell
25 d'octubre del 2013
Un veí de Cornellà de Llobregat de 47 anys va desaparèixer fa dos dies quan realitzava una ruta amb bici al Ripollès. Segons ha pogut saber ElRipollès.info, aquest divendres s'ha iniciat la recerca després que els seus familiars ho denunciessin a una comissaria de la ciutat comtal.

L'home desaparegut es de Pedro Cajal (foto) que va arribar a la comarca fa un parell de dies per tal de fer una ruta amb bicicleta de muntanya des de Ribes de Freser. Des d'avui la recerca s'ha centrat al terç oest de la comarca a l'àrea compresa entre Gombrèn, Montgrony, Ribes i Toses.

Al llarg de la jornada hi han treballat cinc dotacions terrestres dels Mossos d'Esquadra així com els helicòpters de la policia i dels Bombers de la Generalitat. Després que s'hagi tancat la jornada sense localitzar-lo es desconeix si demà es remprendran les tasques per trobar-lo.