La Formatgeria Roura de Sant Pau torna a triomfar a la Seu d'Urgell

Repeteix la medalla d'or en la categoria de formatges de vaca

Bernat Ferrer/NaciólaFlama.cat
25 d'octubre del 2013
Alguns dels formatges participants al concurs de la Fira de Sant Ermengol. Foto: Josep Maria Costa

La Formatgeria Roura-Soler de Sant Pau de Segúries continua triomfant i el cap de setmana passat ho tornar a fer a la Seu d'Urgell. Per segon any consecutiu, el seu curat de vaca es va endur la medalla d'or en la categoria de formatges de vaca enzimàtica en el marc de la 19a edició del Concurs de Formatges de la Fira de Sant Ermengol. De les vuit categories existents, els productors catalans van aconseguir la medalla d'or en quatre: formatges de vaca enzimàtica, formatges d'ovella-pasta tova, formatges de cabra-quallada àcida i formatges amb condiments. El gastrònom Pep Palau ja havia explicat a NacióLaFlama.cat que "a Catalunya estem vivint una una nova florida del formatge artesà".

Més informació i fotos a NaciólaFlama.cat