Aleix Fàbregas guanya la Volcànic Half Marathon de Maçanet de la Selva

Redacció
20 d'octubre del 2013
Aleix Fàbregas ha guanyat la Volcànic Half Marathon.
Aleix Fàbregas ha guanyat la Volcànic Half Marathon. | Josep Maria Montaner
Aleix Fàbregas ha guanyat la Volcànic Half Marathon. Foto: Josep Maria Montaner

Aleix Fàbregas ha guanyat la primera edició de la Volcànic Half Maraton que s'ha disputat aquest diumenge a Maçanet de la Selva. La cursa de muntanya, organitzada pel Grup Excursionista Amics de l'Esport de Maçanet per celebrar el seu 30è aniversari, tenia 22 km i 700 metres positius de desnivell. El recorregut transcorria majoritàriament per camins de terra i corriols tot passant per sobre dels principals cons volcànics de la Selva.

La cursa ha estat ràpida i Fàbregas l'ha completat amb 1:39:12. Eudald Nieto ràpidament s'ha destacat al capdavant i al quilòmetre cinc tenia un avantatge d'un minut respecte el corredor de l'Esportiu Ripoll. Tanmateix, Aleix Fàbregas l'ha atrapat al quilòmetre 10 i ha pogut marxar en solitari poc abans de l'equador de la prova. Finalment Nieto ha acabat a quasi un minut del ripollès (1:40:06) mentre que David Margineda ha completat el podi masculí amb un temps d'1:44:37.

A la Volcànic Half Marathon de Maçanet de la Selva, que ha comptat amb un temps esplèndid, ha comptat amb una vuitantena de participants.

Classificacions I Volcànic Half Maraton
 

Aleix Fàbregas, al podi de la Volcànic Half Marathon. Foto: Josep Maria Montaner