Els quatre equips del Ripollès acaben l'Oncotrail de 100 km

Redacció
14 d'octubre del 2013
Vídeo Tubau
Vídeo Tubau


Quatre equips del Ripollès, tres de Campdevànol i un de Sant Joan de les Abadesses, van aconseguir finalitzar aquest cap de setmana a la primera edició de l'Oncotrail. La cursa de 100 quilòmetres, organizada per la Fundació Oncolliga de Girona, tenia com a principal objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. En aquest sentit la iniciativa va ser tot un èxit ja que els 47 equips inscrits van aportar més de 57.000 euros.

Entre els quatre equips de la comarca el més ràpid va ser el de l'AE Sant Grau, format per Abraham Sanz, Marc Sellas, Jordi Martín, Daniel Ballesteros, Albert Tubau i Jordi Tubau. Van completar el recorregut, amb sortida i arribada a Palafrugell, amb poc menys de tretze hores i van entrar en cinquena posició. Tot i el cansament Jordi Tubau explica que va ser una gran experiència i més tenint en compte l'objectiu solidari d'una cursa on cada participant va fer uns setanta quilòmetres de mitjana (al mateix temps corrien quatre i dos feien de suport amb cotxe).

Un altre dels equips de Campdevànol, el del CER Campdevànol (Xavier Vital, Daniel Roma, Ramon Vilardell, Laura Costa, Martí Viñas i Marc Puig), va acabar onzè després de córrer unes quinze hores. Amb mitja hora de diferència van arribar a meta els santjoanins dels Monjos Descalços (Jordi Miguel, Jordi Boix, Jordi Roqué, Salvador Vilà, Marc Soriano i Albert Carreras). També van aconseguir acabar Les Vicentetes, vinculades a l'Hospital de Campdevànol, un equip femení format per Quima Ciuraneta, Rosa Planas, Encar Rico, Paca Alonso, Marta Franquet i Carme Rico).

A l'Oncotrail també corrien el santjoaní Albert Bosch –que sí que va fer els 100 quilòmetres- i el ripollès Josep Arimany formant part del Keep Fighting Team (dorsal 33), l'equip que ha aconseguit més diners amb 3.000 euros. Bosch i Arimany van acabar vuitens amb un temps de 13 hores i 50 minuts.