Més de 200 «motards» solidaris

Els Galls de Ripoll "lluiten contra la fam" en la trobada anual de Harley i motos custom

Redacció
14 d'octubre del 2013
Un trike a la carretera de Barcelona de Ripoll.
Un trike a la carretera de Barcelona de Ripoll. | Xavier Sanfeliu
Un trike a la carretera de Barcelona de Ripoll. Foto: Xavier Sanfeliu

A mitjans d'octubre els veïns de la carretera de Barcelona ja saben que un diumenge no podran dormir massa. I és que a primera hora arriben les primeres motos d'una trobada que des de fa set anys organitza l'Associació els Galls de Ripoll. Enguany, segons el seu president, en van comptabilitzar unes 200 però, de ben segur, la xifra va ser una mica superior.

La setena trobada de motos Harley, custom i trike's va tornar a ser un èxit de participació. En aquesta ocasió, a més, va voler tenir una vessant solidària amb una recollida d'aliments organitzada conjuntament amb Creu Roja.

A banda de motos, es va poder veure tota la parefarnàlia habitual del món motard : barbes, tatuatges i jaquetes de cuir, entre altres. Els participants van gaudir d'un bon esmorzar a base de llangonisseta abans d'iniciar una excursió que els va dur en aquesta ocasió cap a la Vall de Ribes. Després, aperitiu a la plaça de l'Ajuntament de Ripoll i dinar popular a la sala Eudald Graells. En definitiva, benzina i menjar a parts iguals.

Galeries de fotos

Galeria de fotos 2013 (Xavier Sanfeliu)

Galeria de fotos 2012 (Adrià Costa)

Galeria de fotos 2011 (Rastres: Gerard Garcia i Raül Duque)

Galeria de fotos 2011 (Xevi Mas i Lurdes López)

Galeria de fotos 2010 (Arnau Urgell)

Galeria de fotos 2009 (Arnau Urgell)

Galeria de fotos 2008 (Arnau Urgell)