Quatre equips del Ripollès participen a la primera Oncotrail

La cursa de 100 km ha aconseguit recaptat més de 57.000 euros pels malalts de càncer

Redacció
11 d'octubre del 2013
Quatre equips del Ripollès, tres de Campdevànol i un de Sant Joan de les Abadesses, participaran aquest cap de setmana a la primera edició de l'Oncotrail. La cursa de 100 quilòmetres, organizada per la Fundació Oncolliga de Girona, té com a principal objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. En aquest sentit la iniciativa ha estat tot un èxit ja que els 47 equips inscrits han aportat més de 57.000 euros.

La sortida està prevista per aquest dissabte 12 d'octubre a les nou del matí i els equips tindran un màxim de 36 hores per completar-la. Tot i que és competitiva hi haurà qui l'afrontarà corrent mentre que altres ho faran caminant. En aquest sentit s'espera que els més ràpids arribin a la meta de Palafrugell entre les nou i les deu del vespre.

Els Monjos Descalços (dorsal 38) és l'equip representant de Sant Joan amb els dos darrers presidents de la Unió Excursionista, Jordi Miguel i Jordi Boix, així com el del Club Triatló, Jordi Roqué, a les seves files. També en formen part Salvador Vilà, Marc Soriano i Albert Carreras.

A Campdevànol no s'hi han posat per poc i s'han format fins a tres equips. L'AE Sant Grau lluirà el dorsal 17 (format per Abraham Sanz, Marc Sellas, Jordi Martín, Daniel Ballesteros, Albert Tubau i Jordi Tubau); el CER Campdevànol el 44 (Xavier Vital, Daniel Roma, Ramon Vilardell, Laura Costa, Martí Viñas i Marc Puig) i Les Vicentetes, vinculades a l'Hospital, el número 10 (Quima Ciuraneta, Rosa Planas, Encar Rico, Paca Alonso, Marta Franquet i Carme Rico). Per altra banda també destaca la presència del santjoaní Albert Bosch i el ripollès Josep Arimany amb el Keep Fighting Team (dorsal 33), l'equip que ha aconseguit més diners amb 3.000 euros.