Ribes de Freser trasllada l'oficina de turisme a l'entrada sud del poble

per Arnau Urgell, 8 d'octubre de 2013 a les 09:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La nova oficina de turisme de la Vall de Ribes ja ha obert les portes a l'entrada sud del poble. Les noves dependències estan ubicades a l'aparcament que Ferrocarrils de la Generalitat va estrenar el juliol de l'any passat per donar cabuda als usuaris del cremallera i evitar col·lpases al municipi.

Fins ara, l'oficina estava situada als baixos de l'Ajuntament i això en dificultava en part l'accés. De fet, el nou espai està a mig camí del centre i de les estacions del tren convencional i del cremallera de Núria.


Les noves dependències s'ubiquen en un edifici de planta baixa de 82 metres quadrats que s'ha construït en un espai lliure de l'aparcament propietat de FGC. Disposa d'una sala amb taulell de recepció, un magatzem i un bany. L'obra, que ha requerit una inversió de 100.000 euros amb finançament europeu, inicialment havia d'estar a punt abans de l'estiu. L'oficina continuarà informant del conjunt de la Vall de Ribes.

 

Participació