Els dos darrers dies de pas alternatiu a la N-260 a Ribamala

Aquest dimecres s'asfaltarà i divendres es pintarà finalitzant uns treballs que s'han allargat set mesos

Redacció
01 d'octubre del 2013
Les obres de la carretera N-260 a Ribamala ara sí ja tenen data per finalitzar. El dimecres 2 i el divendres 4 d'octubre seran els darrers amb pas alternatiu mentre que dissabte, després de quasi set mesos, la via recuperarà la plena normalitat. Avui però els operaris han començat a tornar a posar cons.

Fonts del Consell Comarcal han explicat a ElRipollès.info que des de Carreteres se'ls ha informat que aquest dimecres es procedirà a asfaltar la carretera. És per aquest motiu que hi haurà pas alternatiu al llarg de tot el dia. Divendres, en canvi, només durarà dues hores per pintar les línies. Cal recordar que no hi havia pas alternatiu des de la Festa Major de Sant Joan per petició del consistori d'aquest municipi.

Cal recordar que el passat 6 de març les fortes pluges van provocar un esvoranc de 15 metres de llargada a la N-260 al seu pas per Ribamala. Una afectació greu que va obligar a tallar alguns dies totalment la principal via de comunicació interna de la comarca i que va suposar tirar endavant unes complexes obres. A inicis de juliol la situació es va solucionar però aleshores Foment va apostar per actuar a l'altra banda de la carretera per estabilitzar un talús que, de manera recurrent, pateix algunes esllavissades.