Brice Delsoulier s'imposa a l'explosiva Cursa de la Marrana

Roger Viñas (4t) ha estat el millor ripollès i en dones ha guanyat la sabadellenca Laura Balet

Arnau Urgell
29 de setembre del 2013
Brice Delsoulier a l'arribada a Vallter 2000.
Brice Delsoulier a l'arribada a Vallter 2000. | @Revista_MadTeam
Brice Delsoulier a l'arribada a Vallter 2000. Foto: @Revista_MadTeam

El basc Brice Delsoulier s'ha imposat a la segona edició de la Cursa de la Marrana que s'ha disputat aquest diumenge amb sortida i arribada a l'estació de Vallter 2000. El corredor d'Iparralde ha arribat a la meta amb un temps de 2:04:54 en una prova on el millor ripollès ha estat Roger Viñas mentre que en dones ha guanyat la sabadellenca Laura Balet.

La Cursa de la Marrana és una prova explosiva ja que amb “només” 21 quilòmetres afronta un desnivell positiu de 1.300 metres. El recorregut –avui amb una meteorologia més favorable i sense la neu que va obligar a retallar-lo el 2012- passa per punts emblemàtics de l'entorn d'Ulldeter com el pic de la Dona, Bacivers, Bastiments, el pic de l'Infern i el coll de la Marrana.

Delsoulier ha succeït el nord-català Michel Rabat en el palmarès de la Cursa de la Marrana. El podi l'han completat el lluçanenc Josep Viñas (2:06:37), que ahir va ser segon a la Cursa Virtual de Núria, i al berguedà Dani Tristany (2:08:21). Per altra banda, el ripollès Roger Viñas (foto) ha estat el millor de la comarca amb un temps de 2 hores i 10 minuts. També cal destacar la desena posició de Jordi Vila (Esportiu Ripoll) amb poc més de 2:25.

En dones la victòria ha estat per la júnior Laura Balet de la UE Sabadell mentre que el podi l'han completat Alba Segura i Míriam Fernández.

Classificació de la Cursa de la Marrana 2013 (pdf)