Una vintena d'actors del Ripollès i Osona s'uneixen per homenatjar Salvador Espriu

El muntatge “En el nostre somni, sí”, format per una selecció de poemes, es veurà a Vallfogona i Ripoll

Redacció
26 de setembre del 2013
Una vintena d'actors del Ripollès i Osona s'han unit per homenatjar Salvador Espriu. Han ideat el muntatge En el nostre somni, sí, format per una selecció d'onze poemes, en la qual s’hi intercala una narració breu: “Tereseta-que-baixava-les-escales” i una mostra de teatre, l’entremès “Conversió i mort” de Quim Federal, que es representarà a Vallfogona i Ripoll.

En motiu de l'Any Espriu s'ha creat el grup Salom, format a partir dels actors que ja van oferir el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra el passat Nadal a l’església de la Salut. En aquesta ocasió s’hi afegeix també el Grup de Teatre Milany, de Vallfogona. En total, disset persones, de Vallfogona, de Vic, de Sant Julià de Vilatorta, de Tavèrnoles, de Barcelona, de Ripoll i de Campdevànol.

L'estrena de En el nostre somni, sí es farà a Vallfogona el proper dissabte 28 de setembre a les sis de la tarda al local polivalent, seguida d’un concert amb Víctor Pocino (acordió) i Jordi Codina (guitarra). De moment, s'ha programat una segona actuació a Ripoll per al 12 d'octubre a les sis de la tarda a la sala d’actes del Museu Etnogràfic de Ripoll. L’entrada en ambdós casos és gratuïta però amb aforament limitat (100 i 50 places, respectivament).