Nou rescat d'un boletaire

Els Bombers van buscar-lo durant quatre hores al terme de Gombrèn i el van evacuar en helicòpter per precaució a l'Hospital ja que és diabètic

Redacció
25 de setembre del 2013
Els Bombers de la Generalitat van realitzar ahir un nou rescat d'un boletaire. Va ser al terme de Gombrèn i la recerca es va allargar durant quatre hores des del migdia. Sortosament, el van localitzar sa i estalvi però el van evacuar en helicòpter per precaució cap a l'Hospital de Campdevànol ja que és diabètic.

Cap a la una del migdia els serveis d'emergència van rebre un avís que un boletaire s'havia perdut a la zona del cingle de Pardinella. Ràpidament es van activar diverses dotacions terrestres dels GRAE així com un helicòpter. A les cinc de la tarda van localitzar el boletaire, un veí de Montornès del Vallès de 64 anys, i el van evacuar per via aèria fins a l'heliport de Campdevànol. Des d'allà, una ambulància el va portar a l'Hospital Comarcal per tal que se li fes una revisió en ser diabètic.

Amb el rescat d'aquest dimarts ja són quatre els serveis relacionats amb boletaires que han hagut de fer els Bombers aquest setembre. El 2012, de maig a novembre, van fer-ne vuit.