Detingut un veí de Sant Joan per conduir ben torrat i sense carnet

Una patrulla dels Mossos l'ha aturat a Sant Pau de Segúries després de veure que feia ziga-zagues | Multiplicava per cinc la taxa màxima d'alcohol

Redacció
19 de setembre del 2013
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest vespre un veí de Sant Joan de les Abadesses després de comprovar que no només circulava amb el carnet retirat judicialment sinó que multiplicava per cinc la taxa màxima d'alcohol. L'home, de 51 anys i amb antecedents per fets similars, circulava fent ziga-zagues per la C-38 a l'alçada de Sant Pau de Segúries. Una patrulla dels Mossos ho ha vist i ha aturat el vehicle, un Peugeot 206, al polígon el Mariner de Sant Pau de Segúries.

Després de comprovar que circulava amb el carnet retirat li han fet la prova d'alcoholèmia i la taxa ha estat d'1,27, més de cinc vegades el permès i considerada una infracció penal. Per aquest motiu ha estat detingut i serà objecte d'un judici ràpid, segons fonts del cos policial. Es dóna la circumstància que tenia el carnet retirat per una altra infracció per circular sota els efectes de l'alcohol.