Joan Llordella guanya el circuit MTB Scott Marathon Cup

El campdevanolenc va ser sisè a la tercera i darrera prova

09 de setembre del 2013
Joan Llordella, campió del el circuit MTB Scott Marathon Cup Foto: Àlex Borràs Camps

Joan Llordella es va proclamar aquest diumenge a Manresa guanyador del circuit de la MTB Scott Marathon Cup. A la tercera i darrera prova d'aquest campionat, el ciclista de Campdevànol va ser sisè en una jornada on es va coronar David Lozano com a campió de Catalunya en modalitat marató.

La Manbike va aplegar 150 corredors que, en categoria elit, van afrontar un recorregut de 65 quilòmetres. Lozano va marxar en solitari a la meitat de la prova i va arribar a la meta amb un temps de 3:11:18. Ramon Sagués i Israel Núñez van completar la prova mentre que Llordella va arribar a sis minuts i mig juntament amb Israel Núñez i Cristofer Boque.

Els dos podis assolits a les dues primeres proves, disputades a Sant Martí de Tous i Aguilar de Segarra, donaven molta tranquil·litat al ciclista de Campdevànol. Amb la sisena posició de Manresa va sumar un total de 470 punts pels 364 de Guillem Muñoz i els 304 de Francesc Guerra.

La victòria al circuit MTB Scott Marathon Cup se suma a l'assolida a la Transpyr i al Campionat de Girona de BTT.