Trumfes, castells i pluja

Els Castellers de la Vila de Gràcia no van fallar a la cita de la Fira de la Trumfa de Molló

Redacció
09 de setembre del 2013
Els Castellers de la Vila de Gràcia van tornar ser a la Fira de la Trumfa de Molló.
Els Castellers de la Vila de Gràcia van tornar ser a la Fira de la Trumfa de Molló. | Marcel Urgell
Els Castellers de la Vila de Gràcia van tornar ser a la Fira de la Trumfa de Molló. Foto: Marcel Urgell

Trumfes, castells i pluja van compartir protagonisme aquest dissabte a Molló. La Fira de la Trumfa, que enguany arribava a la vuitena edició, es va veure aigualida a partir del migdia per les precipitacions i això va obligar a plegar les parades abans d'hora.

Abans, els restaurants del municipi van oferir més de 600 tastes amb la patata de la Vall de Camprodon com a element principal. Els Castellers de la Vila de Gràcia, per la seva banda, van ser-hi per sisena vegada en el que ha esdevingut la diada més consolidada de la comarca. En aquesta ocasió però només van poder fer castells de sis (la torre, el tres de sis, el quatre de sis i el tres de sis amb l'agulla) així com dos pilars de quatre per obrir i tancar l'actuació.

La fira d'aquest dissabte anticipa la temporada gastronòmica de la trumfa que organitza l’associació Cuines de la Vall de Camprodona. Una activitat que aplega deu establiments de restauració de la vall que presentaran les seves propostes culinàries amb trumfa entre el 14 i el 29 de setembre.

Galeries de fotos

Fira de la Trumfa 2013 (Marcel Urgell)

Fira de la Trumfa 2011 (Marcel Urgell)

Fira de la Trumfa 2010 (Marcel Urgell)

Fira de la Trumfa 2009 (Arnau Urgell)

Fira de la Trumfa 2008 (Arnau Urgell)