Segona victòria parcial de Marc Carós a la Trans-Cat

L'atleta de Ripoll avantatja en dos minuts a Roger Viñas a l'etapa del Ripollès i consolida el liderat

Redacció
08 de setembre del 2013
Marc Carós i Roger Viñas, dos ripollesos al capdavant de la Trans-cat.
Marc Carós i Roger Viñas, dos ripollesos al capdavant de la Trans-cat. | Oriol Batista
Marc Carós i Roger Viñas, dos ripollesos al capdavant de la Trans-cat. Foto: Oriol Batista 

Marc Carós va embalat per revalidar –aquesta vegada en solitari- la victòria a la la Trans-Cat, una cursa de muntanya de quatre etapes que es disputa fins al dimarts 10 de setembre. Aquest diumenge ha aconseguit la segona victòria parcial en imposar-se en l'etapa que es realitzava a l'entorn de Gombrèn i la serra de Montgrony.

Tal i com va passar ahir, el també ripollès Roger Viñas ha estat segon, a dos minuts del guanyador. D'aquesta manera la diferència entre un i altre a la general se situa a l'entorn dels vuit minuts després de superar l'equador de la cursa. Això sí, avui ambdós corredors s'han alternat la primera posició en un parell d'ocasions.

Carós, que l'any passat va guanyar la primera edició amb el mateix temps que Just Sociats, ha completat l'etapa ripollesa amb un temps de 2:20:26. Viñas ha entrat a la meta del càmping del Molí del Serradell amb 2:22:23 mentre que el tercer classificat, el bagenc Xavi Pedrós, ho ha fet a vint minuts dels millors.

La segona etapa de la Trans-Cat constava de 26 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu i tenia un pas per Montgrony i l'ascens al Costa Pubilla com a principal dificultat. Sadernes (Garrotxa) i el Port de la Selva (Alt Empordà) acolliran demà i demà passat les darreres dues etapes.