La N-260 recupera la normalitat a Ribamala durant la Festa Major de Sant Joan

Fins al dimecres 11 els cotxes podran circular en ambdós sentits abans d'afrontar la recta final d'uns treballs que fa sis mesos que van començar

Redacció
06 de setembre del 2013
El passat 6 de març, ara fa mig any, les fortes pluges van provocar un esvoranc de 15 metres de llargada a la carretera N-260 al seu pas per Ribamala. Una afectació greu que va obligar a tallar alguns dies totalment la principal via de comunicació interna de la comarca i que va suposar tirar endavant unes complexes obres.

A inicis de juliol la situació es va solucionar però aleshores Foment va apostar per actuar a l'altra banda de la carretera per estabilitzar un talús que, de manera recurrent, pateix algunes esllavissades. Tot i aquestes obres estan a la recta final encara no han acabat. Tot i això, i assumint una demanda de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, mentre duri la Festa Major d'aquest municipi la carretera recuperarà provisionalment la normalitat i els cotxes podran circular en ambdós sentits.

Aquesta recuperació temporal de la normalitat s'ha produït aquest divendres al migdia i, en principi, s'allargarà fins a l'11 de setembre. El dijous, en canvi, es tornarà a tallar el carril en sentit sud per acabar la segona fase dels treballs.