Un incendi crema parcialment una formatgeria de Sant Pau

El foc, que ha obligat a activar set dotacions, ha afectat dues habitacions de la casa contigua mentre que el fum ha ennegrit la nau de la Formatgeria Roura sense produir danys importants

Redacció
05 de setembre del 2013
Incendi a la Formatgeria Roura.
Incendi a la Formatgeria Roura. | Isaac Colomer
La columna de fum a la Formatgeria Roura ha estat bn visible. Foto: Aitor Romero

Un incendi ha afectat parcialment aquest matí la Formatgeria Roura de Sant Pau de Segúries. Tot sembla indicar que el foc, que s'ha declarat a l'entorn de les set, s'ha iniciat a la casa contigua a l'empresa on ha cremat dues de les habitacions del primer pis i s'ha donat controlat al cap d'una hora.

La columna de fum ha estat molt visible i ha afectat la nau de la formatgeria. Tot i que la façana ha quedat visiblement ennegrida les primeres valoracions dels Bombers és que no s'hi han produït danys a l'interior. Per altra banda, tampoc s'han produït ferits malgrat que s'han activat dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques.

El sinistre ha obligat a activar set dotacions de diversos parcs entre les quals una amb una gran escala per accedir al pis cremat de la casa. Els Bombers han sol·licitat la presència de l'arquitecte municipal per aclarir si s'han produït danys estructurals.