El col·lectiu «Perquè no ens fotin el tren» es planteja «elevar el to» de la protesta

Continuen les cassolades mensuals a l’estació de Torelló per demanar la inclusió a Rodalies fins a Ripoll

Pere Pratdesaba/Osona.com
02 de setembre del 2013
Cassolada a l'estació de Torelló, el passat divendres. Foto: Facebook / Perquè no ens fotin el tren

El col·lectiu “Perquè no ens fotin el tren” no fa vacances i continua les cassolades de caràcter mensual a l’estació de Torelló, per tal de protestar contra l’automatització de l’estació de Torelló i per demanar la seva inclusió a la zona de Rodalies, entre d’altres aspectes. El passat divendres, 30 d’agost, a dos quarts de 9 del vespre, es va fer una nova concentració, amb cassolada inclosa, a la que hi van assistir una vintena de persones.

El col·lectiu està a l’expectativa de dues resolucions parlamentàries on s’especifica que Rodalies hauria d’arribar fins a Ripoll. En aquest context i segons cap a on vagin les accions (o inaccions) del Govern, “Perquè no ens fotin el tren” es planteja “elevar el to” de les seves reivindicacions, tal com ha explicat aquest matí a Osona.com un portaveu del grup. La manera com “s’elevarà” aquest to encara no està definit i es decidirà en una reunió els propers dies.

La campanya ha anat evolucionant i ara, el que bàsicament es persegueix, és que es millorin molts aspectes de la línia Barcelona-Vic-Puigcerdà, especialment en el tram nord, a partir de Vic, i que l’estació de Torelló es converteixi en un dels centres neuràlgics de la zona.

Més informació a Osona.com