Marc Carós, tercer a la Cursa de coll d'Ares

El berguedà Rafa Parés va guanyar una prova que uneix Camprodon amb Prats de Molló

02 de setembre del 2013
Marc Carós va ser tercer a la setena edició de la Cursa transfrontera i de muntanya de coll d'Ares, que es va disputar aquest diumenge. L'atleta de Ripoll, que no va poder revalidar la victòria del 2012, va arribar a Prats de Molló per darrera del berguedà Rafa Parés i de Roberto Sancho (Matxacuca AE).

La Cursa de coll d'Ares uneix Camprodon amb Molló i Prats de Molló en un recorregut de 25 quilòmetres. Parés va completar-la amb un temps d'1 hora i 52 minuts. Carós, tot i millorar en tres minuts el registre de l'any passat, va passar de la primera a la tercera posició en una prova que va aplegar una vuitantena de corredors. L'atleta de Ripoll ha sumat dos podis aquest agost després de ser segon fa dues setmanes a Ger de Cerdanya.