Cesk Freixas i Miquel Abras, avui a Molló

Els dos cantautors tancaran el Festival de la Vall de Camprodon amb "Cançons de nosaltres i el món"

Redacció
22 d'agost del 2013
Cesk Freixas i Miquel Abras tancaran aquest diumenge a Molló la 14a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon. Els dos cantautors hi presentaran l'espectacle i disc conjunt Cançons de nosaltres i el món (Música global, 2013) en el que sumen els seus repertoris per explicar històries sinceres i properes, carregades amb grans dosis d'esperança i amb una actitud crítica i constructiva.

En l'espectacle, que per primera vegada es presenta al Ripollès, els dos cantautors s'acompanyen únicament de la calidesa de les seves veus, una de més trencada, l'altra més punyent, per oferir l'essència i la intimitat de les cançons, que tan sols es canten amb l'austeritat justa i precisa d'una guitarra.

El recorregut de Cançons de nosaltres i el món té parada obligatòria en els temes més coneguts dels dos cantautors, però també s'atura en aquelles cançons escrites per altres compositors que han esdevingut autèntics himnes de la llibertat.

El festival tancarà amb el concert de Cesk Freixas i Miquel Abras més d'un mes d'activitat que va començar el 21 de juliol amb les actuacions de presentació de Quartet vocal i Mèlt a Setcases, Vilallonga de Ter, Llanars i Molló. Posteriorment han passat pel festival Blaumut (11 d'agost a Vilallonga de Ter), l'espectacle Sotarrel (17 d'agost a Llanars) i Toti Soler (18 d'agost a Setcases).

Dos cantautors

Miquel Abras (La Bisbal d’Empordà, 1977) ha tret al mercat quatre treballs discogràfics i des de principis d’abril del 2012 està presentant l’últim dels seus discos, “Equilibris impossibles”. Guanyador de quatre Premis Enderrock i del Premi Disc Català de l’Any de Ràdio 4, el 2009, Miquel Abras acumula centenars d’actuacions.

Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) ha publicat quatre treballs discogràfics i actualment es troba presentant la que és l’última d’aquestes propostes, “Tocats pel foc”, editat durant l’any 2012. Freixas ha rebut el reconeixement de quatre Premis Enderrock al llarg de la seva trajectòria i, des de l’any 2004, ha fet més de 800 actuacions.

Dades

El concert és aquest diumenge, 25 d'agost, a la sala de Ball de Molló, a les 19.00h. Preu: 8 euros / 5 euros (jubilats, nens i persones en situació d'atur que ho puguin acreditar). Venda anticipada d'entrades pel festival: Oficina de Turisme de la Mancomunitat Vall de Camprodon / Ajuntament de Llanars. Aforament limitat