Toti Soler va omplir l'església de Setcases

El músic actua al Festival de la Vall de Camprodon

Redacció
20 d'agost del 2013
Toti Soler. Foto: FMVC

La sala de ball de Llanars va acollir dissabte l'espectacle Sotarrel. El Festival de Música de la Vall de Camprodon va apostar per programar aquesta coproducció conjunta amb el Cicle de representacions del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses, perquè està inspirada en les muntanyes, el paisatge i les muntanyes del nucli de Feitús, al terme de Llanars.

Els 90 espectadors que van assistir al concert van quedar gratament sorpresos davant d'un espectacle, ideat i dirigit per Joan Carles Martínez, amb artistes de primer nivell, com Pep Coca, Mirna Vilasís o Enric Arquimbau, i on es combinen diferents disciplines (música, dansa, poesia i projeccions de vídeo).

El festival es va traslladar diumenge fins a Setcases on Toti Soler va aconseguir esgotar les localitats. El prestigiós guitarrista, acompanyat a la percussió pel jove Arnau Figueres, va interpretar durant una hora i mitja peces de la seva extensa i dilatada carrera a l'espectacular església de Sant Miquel d'aquesta població de la Vall de Camprodon. Entre d'altres van sonar composicions com “Em dius que el nostre amor”, “Petita i blanca” o “Sardana Flamenca”. Soler va dedicar temes a persones que han marcat la seva carrera artística com el seu avi, Alexandre Galí, o el cantautor Ovidi Montllor, amb qui havia compartit escenari durant molt temps.

La catorzena edició del FMVC es tancarà la setmana vinent amb el concert de Miquel Abras i Cesk Freixas a la sala de ball de Molló. Els dos artistes presentaran l'espectacle Cançons de nosaltres i el món. En ell hi canten les cançons més conegudes dels seus repertoris que combinen amb cançons que han esdevingut autèntics himnes de la llibertat. Les darreres entrades per aquesta actuació es poden adquirir a l'Ajuntament de Molló, a la Mancomunitat de Municipis Vall de Camprodon o al 972740936.