Sotarrel i Toti Soler, a Llanars i a Setcases aquest cap de setmana

Redacció
15 d'agost del 2013
Música, dansa, poesia i imatge es combinaran dissabte a les 7 de la tarda a la Sala de Ball de Llanars a l'espectacle Sotarrel, dirigit per Joan Carles Martínez. A cavall entre la tradició i la modernitat, l'espectacle, estrenat aquest estiu, és un cant a la terra, a les muntanyes, a les persones que han fet el caràcter dels indrets. Per primera vegada, l'actuació s'emmarca a la vall que l'ha inspirat, i molt a prop de Feitús, indret i caràcter amb que es basa l'espectacle.
 
Sotarrel reuneix músics i artistes de renom i amb llargues trajectòries, que aporten i combinen el seu bagatge i experiència artística a aquest espectacle innovador. És el cas de Mirna Vilasís, Maurici Vilavecchia, Pep Coca o Enric Arquimbau.  

Diumenge serà el torn de Toti Soler, que presentarà Guitarra catalana a l'església de Setcases, també a les 7 de la tarda. En aquest recital el guitarrista mostra una selecció dels millors temes que ha escrit durant els més de quaranta-cinc anys de dedicació a la guitarra i a la composició, amb les diferents influències que l'han acompanyat durant tots aquests anys: clàssic, folk, jazz, flamenc, guitarra sud-americana i músiques orientals.