Blaumut convenç a Vilallonga

Redacció
13 d'agost del 2013
Un moment de l'actuació de Blaumut.
Un moment de l'actuació de Blaumut. | FVdCamprodon
Un moment de l'actuació de Blaumut. Foto: FVdCamprodon

Amb el públic dempeus ballant la coneguda “Pa amb oli i sal” i entre forts aplaudiments va finalitzar Blaumut el concert que obria el Festival de Música de la Vall de Camprodon d'aquest any. La Cooperativa de Vilallonga de Ter es va omplir aquest diumenge a la tarda d'espectadors fins a col·locar el cartell d'entrades exhaurides. La consolidada banda barcelonina actuava per primera vegada al Ripollès, presentant el seu primer disc, El turista (Picap, 2012). Durant una hora i mitja de concert Blaumut va anar alimentant l'eufòria del públic, especialment amb les ja populars “Biciletes”, “Massa tard” o “Esquimals”.
 
El festival es trasllada aquesta setmana a Llanars i Setcases. El dissabte 17 a les 7 de la tarda, la sala de ball de Llanars acollirà l'espectacle Sotarrel, que combina música, dansa, poesia i imatge, ideat per Joan Carles Martínez, que actuarà acompanyat d'artistes com Mirna Vilasís, Maurici Vilavecchia o Pep Coca. Diumenge 18 a les 7 de la tarda serà el torn de Toti Soler, que presentarà el recital Guitarra catalana a l'església de Setcases. Les entrades per ambdós concerts es poden adquirir a l'oficina de Turisme de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, als Ajuntaments de Llanars i Setcases o al telèfon 972 740 936.
 
La 14a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon la tancaran Cesk Freixas i Miquel Abras, amb la presentació de “Cançons de nosaltres i el món” a la Sala de Ball de Molló el diumenge 25 d'agost.