Campdevànol destina dos aturats a fer neteges forestals al torrent de la Cabana

Formen part d'un programa finançat pel SOC

Redacció
07 d'agost del 2013
L'Ajuntament de Campdevànol ha destinat dos aturats de llarga durada a realitzar neteges forestals a l'àrea del torrent de la Cabana, l'espai natural més emblemàtic del municipi. L'acció forma part d'un programa ocupacional per inserir aturats de llarga durada que promou el Consorci Ripollès Desenvolupament amb el finançament del SOC i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Els dos treballadors que estan portant a terme pràctiques no remunerades per l’Ajuntament de Campdevànol, formen part del programa ocupacional de persones aturades de llarga durada de majors de 25 anys. El programa s’ha adreçat a persones que porten més d’un any a l’atur i que no cobren cap prestació i ha suposat que aquestes persones hagin rebut formació, tutorització i orientació en l’àmbit forestal.

En el cas de Campdevànol les pràctiques consisteixen en realitzar millores en els marges dret i esquerra del camí ral en el seu darrer tram, neteja i desbrossat de l’espai de la font del Querol, i millora i condicionament del Torrent de la Cabana. La presència d'aquests dues persones també es vol aprofitar per conscienciar als visitants d'aquests espais de les pràctiques que no hi estan permeses.