El PSC no vol cap més retard amb l'escola de Campdevànol

Marina Geli reclamarà un calendari clar al Govern

Redacció
05 d'agost del 2013
La nova escola de Campdevànol és un dels equipaments més reivindicats i amb una tramitació més lenta de la comarca. El darrer termini, realitzat pel Departament d'Ensenyament, apunta que les obres es podrien iniciar el 2014 malgrat que el complex escenari pressupostari –enguany no s'han presentat comptes- ho pot dificultar.

El PSC no vol perdre de petja el compromís d'Ensenyament i preguntarà al Govern sobre l'execució del centre educatiu. En aquest sentit la diputada Maria Geli ha recordat que si finalment el projecte està redactat al setembre, com s’ha compromès el Departament d’Ensenyament, hauran passat dos anys des que l’agost de 2011 l’empresa pública GISA va treure a licitació el projecte. “Un temps d’espera excessiu que demostra que l’educació no és una prioritat de l’actual Govern” ha assegurat.

Per la seva banda, l'exalcaldessa i portaveu del PSC a Campdevànol, Núria López, reitera la necessitat de prioritzar-ne la construcció ja que “els nens han hagut de fer classes al passadís, que ara s'estan convertint en aules improvisades, i ja tenim dos barracons”. A més, subratlla que “el fet de tenir l'escola en dos edificis separats també complica el desenvolupament dels projectes educatius, malgrat que l'esforç de l'equip docent permet un servei de qualitat, tot i les deficiències materials”.

Nota de premsa del PSC

Totes les notícies de la nova escola de Campdevànol