Enxampat un veí de Ripoll fent ziga-zagues a Ribes ben torrat

El conductor, que quatriplicava la taxa màxima d'alcohol, tenia el carnet retirat

Redacció
03 d'agost del 2013
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous 1 d'agost un veí de Ripoll que circulava fent ziga-zagues ben torrat per Ribes de Freser. El conductor, que quatriplicava la taxa màxima d'alcohol permesa, tenia a més el carnet retirat. Per tot plegat se li imputen dos delictes contra la seguretat del trànsit.

Una patrulla de trànsit dels Mossos d'Esquadra de Trànsit van observar un vehicle que circulava fent ziga-zagues per un carrer de Ribes de Freser. Els agents van aturar el cotxe i després d’identificar el conductor, van veure que probablement circulava begut. Li van fer la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat positiu d’1,06 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, quatre vegades més de la taxa màxima permesa (0,26 mg/l).

A més, els policies van comprovar que l’home circulava amb el permís de conduir retirat judicialment per manca de punts. Per aquest motiu li van obrir diligències com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, tipificats als articles 379 i 384 del codi penal.

El detingut, un veí de Ripoll de 54 anys amb antecedents, va passar el 2 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, el qual va deixar-lo en llibertat amb càrrecs.