Miquel Rovira també assumeix la presidència del CEINR

El consorci, que fins ara encapçalava Marc Prat, formarà part d'una agència comarcal amb Ripollès Desenvolupament i l'Associació Leader

Redacció
01 d'agost del 2013
Miquel Rovira es va convertir aquest dimecres en el nou president del Consorci dels Espais d'Interès Natural del Ripollès (CEINR) en substitució de Marc Prat. L'alcalde de Ribes, que havia assumit el càrrec a inicis de legislatura, ha deixat la presidència per la impossibilitat de compatibilitzar-la amb la tasca d'assessor a la Diputació de Girona.

El relleu a la presidència del CEINR es va oficialitzar ahir en una junta celebrada a la seu de Ribes de Freser. D'aquesta manera, Rovira es converteix en el president de dos dels tres consorcis comarcals: l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i el Consorci d'Espais d'Interès Natural, i vicepresident de l'altre, Ripollès Desenvolupament. Les tres entitats, que des de fa un temps comparteixen el mateix gerent, s'acabaran unint en una única agència de desenvolupament comarcal. Una fórmula que es pot adaptar a la nova Llei de governs locals que pretén reduir al màxim el nombre de consorcis.