Florenci Crivillé i Xavier Anton, primeres distincions Guifré

L'Ajuntament de Ripoll vol reconèixer amb aquesta distinció els mèrits de ripollesos il·lustres

Redacció
31 de juliol del 2013
Florenci Crivillé i Xavier Anton rebran les primeres distincions Guifré, un reconeixement amb el qual l'Ajuntament de Ripoll vol homenatjar els mèrits de veïns de la vila il·lustres. Es tracta d'una distinció que es va incorporar al Reglament d'honors que el plenari municipal va aprovar el passat 29 de gener. Hores d'ara encara no es coneix la data de l'acte públic d'entrega.

En el cas de Xavier Anton i Bofill, exsíndic de greuges de la vila, se li concedeix una distinció Guifré per la seva “trajectòria esportiva mitjançant la qualha portat arreu el nom de Ripoll i també pel seu treball en el camp cultural com a escriptor i col·laborador endiverses revistes i entitats”.

En el cas de Florenci Crivillé i Estragués, que darrerament ha rebut diversos reconeixements com el Premi Valvi, el Premi Recercat i per part de l'Agrupació Sardanista de Ripoll, se'n destaca la seva “trajectòria en l'àmbit de lacultura i en especial per la seva dedicació al Museu de Ripoll i al Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès i per laseva tasca de divulgació de la història i el patrimoni cultural ripollès mitjançant treballs, articles i activitats”.