El campdevanolenc Jordi Martín, 10è a la Gran Trail Aneto de 114 km

Dani Ballesteros també va ser desè a la cursa de 62 km

29 de juliol del 2013
El campdevanolenc Jordi Martín va aconseguir una gran desena posició a la Gran Trail Aneto-Posets que es va disputar aquest cap de setmana amb sortida i arribada a Benasc. La cursa, de 114 quilòmetres i un desnivell positiu de 6.650 metres, és una de les més dures de l'especialitat, una qüestió que s'evidencia amb el fet que només la van acabar 17 dels 205 atletes que van prendre la sortida.

La victòria va per Òscar López, guanyador de la darrera Emmona, amb un temps de 19:01:36. Jordi Martín (Diedre-Camelback) va completar els 114 quilòmetres amb 21:52:35, a quasi tres hores del guanyador.

En la Volta a l'Aneto, una cursa de 62,3 quilòmetres i 3.570 metres de desnivell positiu, el ripollès Dani Ballesteros també va ser desè amb un temps de 9:41:26. Va arribar a Benasc a 1:16:18 del guanyador, Gerard Morales Ramírez. També cal destacar la 32a posició del campdevanolenc Jordi Tubau (10:34:55) i la 113a compartida del campdevanolenc Xavier Villaró i del ripollès Jordi Vila (12:26:37).