L'Editorial Neurosi enceta una col·lecció sobre periodisme

Publica “Els secrets de la Teva”, sobre els 30 anys d'esports a TV3

Redacció
23 de juliol del 2013
L'Editorial Neurosi de Sant Joan de les Abadesses ha encetat una nova col·lecció sobre periodisme. El primer llibre sobre la matèria és Els secrets de “La Teva”, del periodista Jaume Rius Solé, que analitza quasi tres dècades d'esports a TV3. El llibre, publicat en versió paper el desembre de 2011, ara fa el salt al món digital.

A Els Secrets de “La Teva”. 27 anys d’Esports s’explica com va ser el procés de fundació de TV3, amb documents inèdits, i especialment tot allò relacionat amb el departament d'esports i la relació amb el Futbol Club Barcelona. El llibre compta amb testimonis que van viure el procés com Josep Lluís Vilaseca (que el 1983 era el secretari general de l’Esport de la Generalitat), Enric Bañeres (que va ser el primer cap d’esports… que mai no va exercir), Josep Maria Casanovas (que va retransmetre el primer partit de futbol, el Barcelona-Osasuna), Josep Lluís Núñez (que desvetlla com va ser el primer contracte amb TV3), i altres testimonis com el de Josep Lluís Cortés, Eduard Portela, Nacho Solozábal, Pichi Alonso, Ronald Koeman, Eduard Berraondo, Josep Lluís Merlos, Jordi Ríos, etc. A més, 27 exbecaris expliquen com va ser la seva experiènciaa TV3. També s’hi inclouen molts documents gràfics de tot aquest període, així com les il·lustracions gràfiques de Juanma García Escobar.

Els Secrets de “La Teva”. 27 anys d’Esportsestà disponible a iTunes i a Amazon. Amb aquesta nova incorporació a la bibliotecade Neurosi, l'editorial ja ha publicat un total de 34 llibres, que abasten gèneres diversos com periodisme, poesia, relats, novel·la, contes infantils, història, gastronomia...).