Gerard Quintana tria Ribes de Freser

El cantant de Sopa repassarà la seva trajectòria en un dels quatre únics concerts d'estiu

Redacció
18 de juliol del 2013
Gerard Quintana serà aquest 14 d'agost a Ribes de Freser. Foto: Jordi Play/El Temps

Gerard Quintana ha escollit Ribes de Freser per oferir un dels quatre únics concerts d'aquest estiu abans d'entrar a gravar nou disc d'estudi. Serà el proper 14 d'agost en el marc de la Festa Major en un recital que es completarà amb les actuacions d'Afrochi Guawa, La Bella i les Bèsties i DJ Franxo. Les entrades, que costen 11 euros, ja es poden adquirir on line.

L'espectacle de Quintana porta el títol de "Només és Rock and Roll" i servirà per presentar en directe les noves cançons del cantant, tot fent un repàs dels seus 27 anys de trajectòria musical, des de Sopa de Cabra fins a l'actualitat. A banda de Ribes de Freser, també actuarà aquest 25 de juliol a Igualada (Festival Anòlia); a Esterri d'Àneu, 10 d'agost; i a Ponts, 14 de setembre.

A la tardor el Gerard Quintana entrarà a l'estudi per preparar el seu sisè disc en solitari. Un disc que suposa un retorn al llenguatge del rock, amb l'actitud del qui el descobreix de nou, sense prescindir de l'experiència ni de l'energia del seus inicis, ni tampoc del compromís amb el públic.