Mor l'excursionista que va caure fa un mes a Campdevànol

La víctima, de 72 anys, és l'empresari vigatà Joan Font

Pere Pratdesaba
17 de juliol del 2013
Joan Font i Reluy, veí de Vic de 72 anys i propietari de la històrica empresa Electrodomèstics Font de Vic (ara Kombas), ha mort aquest nit a causa de les ferides que va patir en un accident en una excursió a Campdevànol, el passat 5 de juny. El cos del difunt s’ha instal·lat al tanatori de Vic. L’enterrament es farà aquest dijous, 18 de juliol, a l’església del Carme de Vic, a les 5 de la tarda.

Font va patir un greu accident fa gairebé un mes i mig, quan anava d’excursió a peu amb un grup de 15 persones grans, entre la Font del Querol i el Torrent de la Cabana, a Campdevànol. L’home va relliscar i va caure per un desnivell de 40 metres ple de pins i pedres. A causa de l’accident, tot i estar conscient, l’empresari va patir amnèsia, dolors cervicals i diverses fractures, a més d'unes fortes contusions al fèmur i al cap. Font va ser evacuat en helicòpter i traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Des de llavors, la salut de l’empresari ha anat a menys i no s’ha acabat de recuperar, segons fonts properes a la família. Font tenia algunes costelles trencades, va agafar un virus i li va entrar aigua als pulmons. El fatal desenllaç ha arribat aquesta nit.

L’empresari estava jubilat des de feia uns anys. La companyia la porten els seus dos fills.