El Ripollès Rugbi Club es continua rodant (5-65)

15 de juliol del 2013
Albert Santandreu (de cara) va aconseguir l'única marca dels ripollesos.
Albert Santandreu (de cara) va aconseguir l'única marca dels ripollesos. | Arnau Urgell
Albert Santandreu (de cara) va aconseguir l'única marca dels ripollesos. Foto: Arnau Urgell

El Ripollès Rugbi Club continua agafant ritme de competició. El primer equip de la comarca d'aquest esport, que tot just va començar els entrenaments el gener, va disputar dissabte a Campdevànol el seu quart partit amistós. Tal i com es preveia, el resultat va ser una derrota àmplia (5-65) amb el Carboners de Terrassa, en el primer matx de rugbi de la història al municipi.

El partit, que va aplegar un bon nombre de persones al municipal campdevanolenc, va començar amb un minut de silenci en memòria d'un familiar de l'equip terrassenc. Tan bon punt es va fer el primer xut des del mig de camp es va veure la gran diferència entre els dos equips. De fet, a la primera part els Carboners van aconseguir fins a vuit marques (0-40) mentre que els del Ripollès tot just aconseguien trenar una jugada d'atac.

A la segona, les forces es van igualar una mica i els vallesans van aconseguir cinc marques més. L'equip local, molt més assentat sobre el camp, va començar a aturar amb bons placatges els atacs de l'adversari i, a més, es va acostar en tres ocasions a la línia de marca visitant. Finalment, i amb 0 a 60 al marcador, el ripollès Albert Santandreu va culminar una llarga jugada d'atac per aconseguir puntuar i fer vibrar l'afició local. De fet, al final del partit, l'autor de la marca va ser mantejat pels seus companys d'equip.

Àngel Ruiz, president del Ripollès RC, valorava molt positivament el partit pel fet d'haver pogut provar els sistemes entrenats les darreres setmanes, especialment a nivell defensiu. Ara, i abans de les vacances, encara tenen una nova cita en aquest en un torneig de rugbi 7 a Òdena (l'Anoia).

Amistós a Campdevànol: Ripollès RC - Carboners de Terrassa (Arnau Urgell)

Amistós a Ripoll: Ripollès RC - Banyoles (Arnau Urgell)

Amistós a Ribes de Freser : Garrotxa-Enginyers (Arnau Urgell)