Joan Llordella manté el domini absolut a la Transpyr

El ciclista de Campdevànol, fent parella amb Pau Zamora, ja porta quatre victòries en cinc etapes

Redacció
10 de juliol del 2013
Joan Llordella i Pau Zamora dominant la Transpyr clarament.
Joan Llordella i Pau Zamora dominant la Transpyr clarament. | Transpyr
Joan Llordella i Pau Zamora dominant la Transpyr clarament. Foto: Transpyr

La parella formada per Joan Llordella i Pau Zamora no té rival a la Transpyr. Aquest dimecres han aconseguit la quarta victòria parcial en cinc etapes i només un daltabaix els pot privar del triomf final a Sant Sebstià. Tot i això, el ciclista de Campdevànol explica a ElRipollès.info que el recorregut és molt exigent i que la prova s'està fent molt dura. Cal recordar que la seva posició es pot seguir en directe a través d'un sistema race tracker.

La cinquena etapa de la travessa dels Pirineus en BTT ha unit les localitats aragoneses d'Ainsa i Jaca. Ha estat una de les més curtes amb 95 quilòmetres i "només" 1.900 metres de desnivell. Llordella i Zamora han arribat a meta amb un temps de 4 hores i 46 minuts.

De nou, tal com va passar ahir els portuguesos Joao Marinho i Luis Leite (Douro Biki Race) han arribat segons a menys de set minuts dels guanyador. L'equip Bicis Esteve, format per Ibon Zugasti i Roger Argelaguer, ha acabat a quinze minuts dels líders i, molt probablement, perdran el segon lloc a la general. Una classificació que domina clarament el Buff International amb un marge superior a l'hora i mitja a manca de tres etapes.

Per altra banda, l'equip de Camprodon, format per Joan Compte i Jaume Guàrdia, continua escalant posicions i va acabar la cinquena etapa sent novens a la general. A més, el ripollès Xevi Sadurní, fent parella amb Jordi Pujol, també ha guanyat un lloc i és sisè.

Finalment, el també campdevanolenc Borja Sànchez no ha tingut una bona jornada a la Transpyr Road ja que ha patit una punxada. Això li ha fet perdre la segona posició i ara és tercer amb un temps total de 7:04:20. Està a vuit minuts del segon, Axel Strauss, i a quasi un quart d'hora del líder, Jordi Ferré. Fins ara, el periodista del 9 Esportiu ha aconseguit un primer lloc, dos segons i un tercer.

  Classificació de la Transpyr

Totes les notícies de la Transpyr

Race tracker de Joan Llordella

Web de la Transpyr