Josep M. Moreno, nou president de la Unió de Botiguers de Ripoll

La junta de l'entitat canvia després de quatre anys encapçalada per Àngel Muñoz

per Redacció , 10 de juliol de 2013 a les 09:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Josep Maria Moreno és el nou president de la Unió de Botiguers de Ripoll. La setmana passada es va procedir a un relleu total de la junta de l'entitat després de més de quatre anys encapçalada per Àngel Muñoz. El nou president, responsable d'Electrodomèstics Moreno, ha assegurat que l'objectiu és mantenir les bones relacions establertes tant amb les administracions locals com nacionals així com amb la resta d'agents econòmics. Per altra banda, tot i admetre que la situació és difícil, explica que volen mantenir i ampliar les activitats organitzades així com aconseguir “transmetre la il·lusió” a la resta de botiguers tant els que formen part de l'associació com dels que no.

A banda de Josep Maria Moreno, formen part de la nova junta de la UBR Anna Flores (Aktual Kids) com a vicepresidenta; Carme Bautista (Marlena) com a secretària i Laura Moreno (Associació Immobiliària Moreno) com a tresorera. Els volcals són Maria Campà (Ocells i Plantes Alarcón), Angi Rodrigo (Àggelos Florista) i Roser Salomó (La Tira).

 

Participació