Continua la recerca del fugitiu que ha disparat contra els Mossos a Ripoll

En la fugida per la C-26 es va produir un tiroteig amb els agents | Es manté l'ampli desplegament de recerca al Berguedà amb desenes de policies, un helicòpter i la unitat canina

Redacció
09 de juliol del 2013
Un dels impactes de bala al cotxe dels Mossos
Un dels impactes de bala al cotxe dels Mossos | ElRipollès.info
Un dels impactes de bala al cotxe dels Mossos. Foto: ElRipollès.info

Un control rutinari de seguretat dels Mossos d'Esquadra va acabar aquesta matinada amb un tiroteig a tocar de Can Villaura, al terme de Ripoll. Tant el sospitós com els agents implicats no van resultar ferits i hores d'ara es busca el fugitiu que va abandonar el cotxe a Borredà.

Els fets van succeir a quarts de dues d'aquest dimarts. Segons fonts policials, una patrulla va voler identificar un sospitós a prop de l'entrada sud de la població. L'home no només va fer cas omís de les indicacions sinó que va fugir amb el seu cotxe cap a la carretera de les Llosses (C-26).

En un dels revolts de la carretera, però, el sospitós va aturar el cotxe. Els agents van baixar i, quan s'apropaven al vehicle, el fugitiu va engegar el motor, va intentar atropellar-los i també va envestir el cotxe policial, on els agents s'havien refugiat. Aleshores, el sospitós va treure una arma i va disparar tres trets que van impactar al vehicle logotipat –un a un retrovisor i un altre al vidre davanter-. Els Mossos –que no van resultar ferits- van respondre usant les seves pistoles.

Un parell hores després s'ha localitzat el vehicle en una zona boscosa de Borredà (el Berguedà), segons han explicat a ElRipollès.info les mateixes fonts policials. En aquests moments la investigació està oberta per intentar localitzar el fugitiu que no està identificat. A més, es desconeix si havia comès algun tipus d'acte delictiu abans de ser aturat pel control.

Hores d'ara hi ha activat un ampli desplegament amb agents de les comissaries de Ripoll, Vic i Berga, en el qual també hi participa un helicòpter i una unitat canina. La recerca se centra sobretot entre Borredà i Vilada on aquesta tarda, segons diverses fonts, s'ha produït un nou tiroteig.

Un dels impactes de bala ha anat a parar al vidre davanter del cotxe policial. Foto: ElRipollès.info