08 de juliol del 2013
Núria-Queralt
Núria-Queralt | Xavier Capdevila
Sortida de la Núria-Queralt des de Vall de Núria. Foto: Xavier Capdevila

Juan José Oliva i Judit Lamas es van imposar aquest cap de setmana a la Núria-Queralt, una marxa d'ultraresistència que enguany arribava a la seva 23a edició i que servia per tancar la Copa Catalana FEEC de l'especialitat. El corredor d'Alcanar va completar els 92 quilòmetres de recorregut amb poc més de 12 hores (12:03:30). A tot just sis minuts va arribar Xavier Batriu mentre que Carles Sánchez va ser tercer amb un temps de 12:26:30.

En categoria femenina Judit Lamas es va imposar amb claredat (14:06:00) ja que va avantatjar en tres quarts d'hora a Olga Manko, segona a la marató de l'Emmona i que es va endur la victòria el 2012. El podi el va completar Queralt Solé amb més de quinze hores i mitja.

La victòria d'Oliva i el segon lloc de Manko els va servir per endur-se la victòria final a la Copa Catalana FEEC-Lafuma d'Ultraresistència.

Classificacions Núria-Queralt 2013 (pdf)