Els Bombers realitzen dos rescats amb helicòpter en una tarda

Al coll de la Marrana han auxiliat un excursionista ferit i a la zona de Coma de Vaca han trobat una noia que s'havia perdut

Redacció
07 de juliol del 2013
Els Bombers de la Generalitat han tingut una tarda amb molta feina a causa de fins a cinc rescats d'excursionistes dels quals dos s'han produït al Ripollès. El primer s'ha produït a quarts de tres quan han rebut un avís d'un accident on una persona ha patit contusions vàries i una ferida oberta a la mà mentre estava fent una ruta a la zona del coll de la Marrana, al terme de Setcases. S’han activat membres del GRAE que s’han desplaçat fins al lloc de l’accidentat amb l’helicòpter. L’equip de rescat, un cop han tingut estabilitzat el ferit, l’han evacuat fins a l’heliport de Camprodon on l’esperava l’ambulància del SEM per fer el seu trasllat fins a l'Hospital de Campdevànol.

Poca estona després, cap a les quatre de la tarda, els Bombers han hagut d'activar l'helicòpter per treballar en el rescat d'una noia que s’havia perdut mentre feia una ruta amb unes altres companyes entre el Pic de l’Àliga i Coma de Vaca, al terme de Queralbs. Els efectius del GRAE i el GEM, amb el suport de l’helicòpter, han pogut localitzar la noia al voltant de les sis. Tot i tenir una rascada per una caiguda estava en bon estat i l'han evacuat fins al pàrquing del cremallera a on hi havia l’ambulància del SEM per poder atendre la noia i fer-li les cures.