Campdevànol domina la Transpyr

Joan Llordella acumula dues victòries en BTT i Borja Sànchez dos podis en carretera

Redacció
07 de juliol del 2013
Borja Sànchez i Joan Llordella, a la Seu d'Urgell.
Borja Sànchez i Joan Llordella, a la Seu d'Urgell. | ElRipollès.info
Borja Sànchez i Joan Llordella, a la Seu d'Urgell. Foto: ElRipollès.info

Si la Transpyr tingués una classificació per municipis, segurament Campdevànol en seria el líder. I és que després de dues etapes els dos corredors de la població no paren d'acumular èxits. En la modalitat de BTT, Joan Llordella –fent parella amb Pau Zamora- s'està mostrant intractable i ja ha aconseguit dues victòries parcials. Per altra banda, en la modalitat de carretera, que enguany s'estrena, Borja Sànchez acumula dos podis amb un tercer i un segon lloc.

Llordella i Zamora, després de pulveritzar el rècord de la primera etapa, ha tornat a guanyar amb claredat a la segona que amb 115 quilòmetres unia Camprodon i la Seu d'Urgell. L'equip Buff International ha arribat a la meta amb un temps de 5 hores i 18 minuts. Han avantatge en 18 minuts l'equip de Bicis Esteve, format Ibon Zugasti i Roger Argelaguer, que ahir van ser tercers. D'aquesta manera, afrontaran la tercera etapa fins al Pont de Surt amb un marge d'una hora respecte els seus perseguidors. Cal recordar que la seva posició es pot seguir en directe a través d'un sistema race tracker.

La forta calor d'aquest cap de setmana, que juntament amb la duresa de la prova ja ha provocat l'abandonament de dotze equips, també afecta els pioners que estrenen la versió de carretera. Aquest diumenge, de nou, la victòria ha estat per l’austríac Axel Strauss que ha guanyat el tram cronometrat del Pradell de la Teixeta amb només tres segons d'avantatge respecte el campdevanolenc Borja Sànchez que en la primera etapa va ser tercer (ocupa aquesta mateixa posició a la general).

Totes les notícies de la Transpyr

Race tracker de Joan Llordella

Web de la Transpyr

Classificacions de la Transpyr Adventure (pdf)