Fàbregas i Ballesteros, els més ràpids en l'ascens a Sant Pere d'Aüira

La cronoescalada tenia doble modalitat: BTT i «running»

01 de juliol del 2013
La Cronoescalada a Sant Pere d'Aüira, disputada aquest diumenge coincidint amb el tradicional aplec campdevanolenc, va tenir a Aleix Fàbregas i Dani Ballesteros com a grans triomfadors. Els dos esportistes de Ripoll es van imposar en BTT i en running –la gran novetat de la tercera edició, respectivament.

El podi ciclista va ser integrament ripollès. Aleix Fàbregas va completar el recorregut de 6,5 quilòmetres i un desnivell de 455 metres amb un temps de 21:08. La segona posició va ser per Manel Martín (22:40) i la tercera per Artur Martí (22:51). En la modalitat de curses de muntanya (traçat de 3,9 quilòmetres i un desnivell de 380 metres), Dani Ballesteros va guanyar amb un temps de 21:55 amb deu segons d'avantatge respecte el també ripollès Dani Erena. Va completar el podi el campdevanolenc Gerard Planas (22:17).

Entre la seixantena de participants només hi havia dues dones. La campdevanolenca Maria Sau, amb un temps de 30:37, va ser la més ràpida en modalitat runner.

Cal recordar que en BTT el 2012 la victòria va ser pel campdevanolenc Joan Llordella (24:14) i el 2011 pel ripollès Aleix Fàbregas (25:20).