Campdevànol inicia les Nits de Lluna Plena amb un original «concert de les espelmes»

Dues-mil espelmes il·luminaran dissabte un recital de soprano i piano | El dia abans, concert a la fresca amb La Porta dels Somnis i Vol Menor

Redacció
27 de juny del 2013
Campdevànol ha batejat el cicle d'activitats estivals amb el nom de les Nits de Lluna Plena. Un estiu marcat per la música –amb la segona edició dels concerts a l'aire lliure organitzats per Blue Produccions Musicals- i per la sisena edició d'uns monòlegs que ja han esdevingut un clàssic de l'estiu. Tanmateix, la gran novetat serà un original “concert de les espelmes” el proper dissabte.

El recital, que es realitzarà a la plaça de la Dansa a partir de dos quarts d'onze, tindrà per una banda la soprano Montserrat Cristau i el pianista Santi Escura com a protagonistes musicals. Tanmateix, el seu acompanyament lumínic serà ben especial: un total de 2.000 espelmes repartides tant per la plaça com pels balcons i finestres de l'entorn, en un disseny de l'artista ripollès Eudald Alabau. Els organitzadors asseguren un “espectacle màgic i un ambient únic” ja que no hi haurà cap més tipus d'il·luminació.

La música ja haurà començat abans, concretament aquest divendres 28 de juny. El primer dels concerts a l'aire lliure portaran a la plaça de la Dansa La Porta dels Somnis, presentant el seu espectacle acústic “El far encès”, i Vol Menor, projecte del cantautor Carles Cuxart. The Raymon Williams, Jofre Bardagí i Vinil seran els altres cantants i conjunts que formen part del cicle.

Programa de les Nits de Lluna Plena
Divendres 28 de juny
Concert amb La Porta dels Somnis i Vol Menor. Plaça de la Dansa (22:00)

Dissabte 29 de juny
Concert de les Espelmes amb la soprano Montserrat Cristau i el pianista Santi Escura. Plaça de la Dansa (22:30)

Divendres 5 de juliol
Concert amb The Raymond Williams Incident i el Cantautor. Plaça de la Dansa (22:00)

Divendres 12 de juliol
Concert amb Jofre Bardagí, Jaume Guàrdia, Lulú i el senyor Llanes. Plaça de la Dansa (22:00)

Divendres 19 de juliol
Concert amb Vinil Acústic. Plaça de la Dansa (22:00)

Dissabte 27 de juliol
Monòleg de Belén Rubio

Dissabte 3 d'agost
Monòleg d'Àlex Clavero

Dissabte 10 d'agost
Monòleg de Ramon Tartas

Dissabte 17 d'agost
Monòleg de Gabriel Córdova