Feliu Ventura escull Ripoll per gravar el primer disc en directe

El cantautor de Xàtiva actuarà al paller de la Barricona en el marc del cicle "Sopars amb segones"

Redacció
26 de juny del 2013
Feliu Ventura serà aquest divendres a Ripoll. Foto: Adrià Costa

Feliu Ventura està en plena celebració del seu vintè aniversari rodant pels escenaris dels Països Catalans. Ho fa amb el projecte Vers l'infinit que, gràcies al micromecenatge, li permetrà gravar el seu primer disc en directe així com la recuperació de temes inèdits i diversos concerts especials.

El cantautor de Xativa ha escollit Ripoll com una de les quatre localitzacions per gravar aquest treball. Serà aquest divendres al paller de la Barricona, el nou espai que acaba d'estrenar aquesta cooperativa de restauració. Un recital que forma part del cicle “Sopars amb segones” que consisteix en un “pack” d'àpat i recital. El de Feliu Ventura i el guitarrista Borja Penalba serà el quart i últim després del folk dels Amants de Lulú, el blues de Myriam Sanson i Amadeu Casas i el flamenc d'Alba Guerrero i Paco Garfia.

L'hora de trobada de l'activitat gastronòmica i musical, que té un preu de 35 euros, és a dos quarts de nou. Mitja hora després començarà el sopar i a dos quarts d'onze –al torn dels cafès- s'iniciarà el recital. La darrera actuació de Feliu Ventura al Ripollès va ser l'estiu passat a Molló, en el marc del Festival de Música de la Vall de Camprodon.