Òscar Mill triomfa al Trial del Gall de Ripoll

La prova de clàssiques del Moto Club Ripoll va aplegar un centenar de participants

10 de juny del 2013
El Trial del Gall va reunir 100 participants.
El Trial del Gall va reunir 100 participants. | Víctor Bonaigua/Motocat.cat
El Trial del Gall va reunir 100 participants. Foto: Víctor Bonaigua/Motocat.cat

Òscar Mill (Fantic) va ser el gran triomfador del 43è Trial del Gall Clàssic que es va disputar aquest diumenge a Ripoll. El pilot de Vilafranca es va endur la categoria Experts d'una competició que va aplegar cent participants a l'àrea del font del Tòtil. El circuit tenia dotze zones i els participants van haver d'afrontar dues voltes.

Mill va penalitzar onze punts –sis a la primera volta i cinc a la segona- i va quedar per davant de Genís Sànchez (MC Abadesses) i Narcís Sànchez (Mollet Isern). En les altres categories cal destacar la victòria de Moisès Maestre (MC Abadesses) en Clàssics; Lluís Galbany (Vall del Ges) en Pre72; Carles Cases (Olot) en Trialers i Josep Maria Capdevila (MC Ripoll) en Pre80.

El guanyador, com sempre, es va endur un gall (real) de premi en una edició que estrenava nous dissenys de samarretes i trofeus d'una competició del Moto Club Ripoll que ja s'acosta al cinquantenari.

Resultats 43è Trial del Gall de Ripoll (pdf)

Trial Clàssic del Gall de Ripoll 2013 (Víctor Bonaigua/Motocat.cat)