La promoció turística, a Instagram

Una cinquantena d'usuaris de la popular xarxa social participen a Setcases en el primer Instagram your city organitzat pel Patronat Turisme Costa Brava-Girona

Redacció
10 de juny del 2013
La trobada d'instagramers va reunir una cinquantena de persones.
La trobada d'instagramers va reunir una cinquantena de persones. | Ajuntament de Setcases
 La trobada d'instagramers va reunir una cinquantena de persones. Foto: Ajuntament de Setcases

Instagram és una de les xarxes socials més populars del moment. Consisteix en penjar fotos realitzades amb dispositius mòbils amb la possibilitat d'aplicar-hi diversos filtres vistosos. Ha esdevingut, a més, una potent eina d'encontre social i, poc a poc, també de promoció turística. En aquest sentit el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona impulsa la iniciativa Instagram your city. Una activitat que té com a objectiu promocionar les poblacions turístiques de la demarcació.

La primera de les jornades es va fer aquest diumenge a Setcases coincidint amb la IX Fira de les Herbes i Flors d'Alta Muntanya. La trobada d' instagramers –no se n'havia organitzat cap encara al Ripollès- va reunir una cinquanta d'usuaris d'aquesta xarxa social tan de moda. Algunes, fins i tot, portaven samarretes especials per a l'ocasió.

Els participants tot passejant pel nucli urbà i el paratge de la Creueta van publicar més de 300 fotos. En un dia plujós els elements més repetits van ser els paraigües així com els detalls d'arquitectura tradicional. Algunes de les imatges van arribar a assolir més de 120 "m'agrades" i aquest dimecres el jurat farà públic el veredicte.

Més enllà de la promoció turística, els concursos d'Instagram cada dia sovintegen més. A Ripoll, per exemple, n'hi ha un en marxa sobre la Capitalitat de la Cultura Catalana mentre que el de Sant Eudald va tenir una molt bona acollida. El cap de setmana vinent, coincidint amb la Mostra Representativa de Bestiari Festiu de Catalunya , els Diables de Ripoll n'han organitzat un altre.

Totes les fotos d'#instasetcases