L'EFS Ripoll, a la final de la Copa Catalunya

Derrota el Tiana (2-1) i buscarà completar el triplet

10 de juny del 2013
El Comforsa EFS Ripoll Dinàmic pot completar una temporada històrica. Dissabte vinent disputarà la final de la Copa Catalunya contra el Bar Terraza Alcalà amb la possibilitat d'aconseguir el triplet: Supercopa, Lliga i Copa. Tot plegat després de derrotar el Tiana per un mínim 2 a 1.

La semifinal de la Copa es va disputar aquest diumenge al pavelló de Llinars del Vallès. Ramon Ventura va ser l'autor dels dos gols dels ripollesos, el primer al minut 10 i el segon poc després de la represa. En el tram final l'equip del Maresme va retallar diferències però no va aconseguir forçar la pròrroga.

El rival a la final serà el Bar Terraza Alcalà del Prat de Llobregat que ahir es va desfer del Sansur per 3 a 6. El partit es disputarà el dissabte vinent a les vuit de la tarda a Granollers.