Troben al Vallespir el cotxe del mosso desaparegut

Els dos dies de recerca de l'agent David Piella a la Catalunya Nord tampoc han donat resultat

Redacció
10 de juny del 2013
Gir a la recerca de David Piella, el mosso d'Olot nascut a Ripoll que va desaparèixer el passat 26 d'abril. El seu cotxe ha estat localitzat als Banys d'Arles, a la comarca nord-catalana del Vallespir. Tanmateix, la intensa recerca comandada per la Gendarmeria francesa al llarg del cap de setmana no ha donat resultat.

El 31 de maig la Policia Local d'Arles va retirar un Seat León gris del voral de l'avinguda Vallespir en constatar que feia dies que no es movia. Posteriorment, les comprovacions de la matrícula van permetre descobrir que es tractava del vehicle de David Piella. Aquest cap de setmana la Gendarmeria de Ceret ha comandat la recerca en diversos punts de la comarca però, de moment, no se l'ha pogut localitzar. En les tasques, amb la participació d'un helicòpter i una unitat canina, també hi han intervingut una setantena de mossos voluntaris fora de servei –majoritàriament de les comisaries de Ripoll i Olot-.

Al mateix dia de la desaparició es va activar un ampli dispositiu format pels Mossos d'Esquadra que també va comptar amb la col·laboració dels Bombers de la Generalitat i els Agents Rurals per buscar-lo en una gran àrea territorial que incloïa el Ripollès amb batudes a Ripoll, Campdevànol, Campelles i Sant Pau de Segúries, entre altres.

Tanmateix, l'àrea de recerca era molt gran ja que abastava l'Alt Empordà, el Baix Empordà, part de la Selva i, fins i tot, el nord-est d'Osona. També es va inspeccionar el pantà de Boadella i les seves proximitats mentre que el darrer punt de connexió 3G del seu telèfon va ser entre Lladó i Beuda, a prop de la Mare de Déu del Mont.